ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Ερανος στη ΔΕΗ για τον Φωτόπουλο

15/05/2013 219 archived
Συνεισφορές από εργαζόμενους στη ΔΕΗ προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό των 60.000 ευρώ που έχει οριστεί ως εγγύηση για τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ Νίκο Φωτόπουλο, ύστερα από την απολογία του στον ανακριτή στα τέλη Απριλίου, ζητά η επιτροπή στήριξης εργαζομένων στην επιχείρηση.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συνέργειας και ηθικής αυτουργίας σε απιστία σε βάρος της ΔΕΗ καθώς επίσης της απάτης με αφορμή τις χρηματοδοτήσεις που δόθηκαν από την επιχείρηση στον συνδικαλιστικό φορέα κατά την περίοδο έως το 2010.

Ο κ. Φωτόπουλος αφέθηκε ελεύθερος με την υποχρέωση να καταβάλει εγγύηση 60.000 ευρώ και με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Όπως αναφέρεται από τη ΓΕΝΟΠ «με δεδομένη την αδυναμία του να συγκεντρώσει το ποσό των 60.000 ευρώ, μια ομάδα συνάδελφων αποφασίσαμε εμπράκτως να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας» και καλούνται όσοι εργαζόμενοι επιθυμούν να καταθέσουν σε τραπεζικό λογαριασμό ποσό από 1 έως 50 ευρώ, σύμφωνα με το Εθνος.

Το ποσό πρέπει να συγκεντρωθεί μέχρι τις 20 Μαΐου και θα επιστραφεί όταν αρθεί η εγγύηση.

Οι χρηματοδοτήσεις προς τη ΓΕΝΟΠ παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη ύστερα από έρευνα του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.