ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Έρχεται καύσωνας - Στους 42 βαθμούς η θερμοκρασία

05/08/2012 119 archived
Ο καύσωνας επιστρέφει από Δευτέρα, με υψηλές θερμοκρασίες που μέσα στην εβδομάδα θα αγγίξουν και τους 42 βαθμούς Κελσίου κάνοντας την ατμόσφαιρα στην Αθήνα αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας αποπνικτική.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν με ένταση 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Τους 41 και πιθανώς τοπικά και τους 42 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει ο υδράργυρος την Τρίτη και την Τετάρτη, ημέρες που κορυφώνεται ο καύσωνας. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν με ένταση 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Σε υψηλά επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία και την Πέμπτη, ενώ μόνο στα βόρεια της χώρας θα σημειωθεί μικρή πτώση. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.