ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Έρχονται κατασχέσεις εισοδημάτων, περιουσιακών στοιχείων και καταθέσεων

21/01/2013 150 archived
Με κατασχέσεις εισοδημάτων, περιουσιακών στοιχείων και καταθέσεων απειλούνται οι υπερχρεωμένοι πολίτες, τα χρέη των οποίων φτάνουν τα 4,4 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», ο φοροεισπρακτικού μηχανισμού θα πρέπει να εντοπίσει και να εισπράξει 1,9 δισ. ευρώ από τα ληξιπρόθεσμα χρέη που υπάρχουν προς το δημόσιο, τα οποία έχουν ανέλθει συνολικά σε 56,7 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του 2012.

Παράλληλα θα πρέπει να εισπράξει άμεσα το 24,5% από τα νέα ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο.

Η Εφορία θα διεκδικήσει φέτος τους οφειλέτες ποσό που θα φτάνει τα 4,4-4,9 δισ. ευρώ και αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλα τα μέτρα είσπραξης, από κατασχέσεις μισθών συντάξεων και λοιπών εισοδημάτων, καθώς επίσης και κατασχέσεις κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.