ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Έρχονται λουκέτα και απολύσεις στο Δημόσιο

25/01/2012 74 digitalcrete.gr
Ο κύβος των «λουκέτων» και των απολύσεων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ερρίφθη. Στο μικροσκόπιο μπαίνουν 1.500 φορείς, εκ των οποίων αναμένεται να μπει αμέσως λουκέτο σε 100, που απασχολούν περίπου 8.000 υπαλλήλους.

Όπως αναφέρει το Έθνος, οι επικεφαλής της τρόικας εμφανίζονται απόλυτοι ότι πρέπει να μειωθεί αμέσως ο αριθμός των υπαλλήλων στο Δημόσιο και η κυβέρνηση ετοιμάζεται να προχωρήσει σε κλείσιμο ή συγχώνευση Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου και δημοτικών επιχειρήσεων.

Με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο να προαναγγέλλει μείωση του αριθμού των εργαζομένων στο Δημόσιο, οι εκπρόσωποι των δανειστών διαμηνύουν ότι δεν αποδέχονται τη μετάταξη του προσωπικού, δείχνοντας το δρόμο της απομάκρυνσης για τους εργαζόμενους των φορέων που θα καταργηθούν.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.