ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Έξαλλος ο Χατζησωκράτης με τον Κουβέλη που τον αφήνει εκτός Βουλής

25/06/2012 74 archived
Δεν μπορούσε να κρύψει την πικρία του και το θυμό του ο Δημήτρης Χατζησωκράτης σήμερα το πρωί, όταν σε τηλεοπτική εκπομπή ερωτήθηκε για την απόφαση του Φώτη Κουβέλη να διατηρήσει τη βουλευτική έδρα της Β' Αθήνας και όχι της Αιτωλοακαρνανίας, με αποτέλεσμα να μείνει το γνωστό ιστορικό στέλεχος εκτός Βουλής.

Ο κ. Χατζησωκράτης,όταν ρωτήθηκε στην εκπομπή του Mega για την απόφαση αυτή του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς να προτιμήσει να βρίσκεται στη Βουλή η κυρία Νίκη Φούντα, μια νεαρά αρχιτεκτόνισσα, άγνωστη και χωρις προηγούμενη πολιτική εμπειρία και όχι αυτός, αρχικά δήλωσε «κανένα σχόλιο», αλλά το ύφος του τα έλεγε όλα.

Οπως είναι γνωστό ο κ. Χατζησωκράτης είναι ένα από τα ιστορικότερα και πλέον έμπειρα πολιτικά πρόσωπα του ανανεωτικού χώρους της αριστεράς και δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Κουβέλης του έχει αναθέσει την εκπροσώπηση του κόμματός του στην άτυπη ομάδα διαπραγμάτευσης με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Για το λόγο αυτό η απόφαση του κ. Κουβέλη προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ότια αφορά το σκεπτικό της που δεν είναι γνωστό.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι στη Β' Αθήνας εκλέγεται για τη ΔΗΜΑΡ και ο Οδυσσέας Βουδούρης, ένα στέλεχος προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, που μετακόμισε από τη Μεσσηνία στη Β' Αθήνας.

Δείτε εδώ το video από την εκπομπή.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.