Φόβοι πως ο ιός του AIDS έχει χτυπήσει και άλλους πελάτες
Ωστόσο οι αρχές βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό αφού όπως έχουν δείξει τα αποτελέσματα εξετάσεων των πελατών των ιερόδουλων έδειξαν πως πέντε στους εκατό έχουν μολυνθεί με τον ιό του AIDS.
Οι ειδικοί πάντως φοβούνται πως τα κρούσματα ενδεχομένως να είναι πολύ περισσότερα καθώς πολλοί είναι αυτοί που δεν έκαναν εξετάσεις σε δημόσια νοσοκομείο, αλλά σε ιδιωτικές κλινικές. Μάλιστα όπως αποκάλυψε χθες ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος οι εξετάσεις για τον ιό του AIDS έχουν δεκαπλασιαστεί.
Ενώ εκφράζονται φόβοι πως οι πελάτες που μολύνθηκαν από τον ιό μπορεί να αποτελέσουν πυρήνα μετάδοσης του AIDS, ειδικά αν δεν γνωρίζουν πως έχουν χτυπηθεί από την ασθένεια.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ οι ιερόδουλες φορείς του ιού του HIV πάντως έχουν ήδη φτάσει τις 30, ενώ οι έλεγχοι συνεχίζονται.
Μείνε ενημερωμένος
Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.
