Φούχτελ: Υποκινούμενες οι αντιδράσεις διαδηλωτών στη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση: 15/11/2012 01:11
Συντάκτης: archived
140 προβολές

Υποκινούμενες χαρακτήρισε τις αντιδράσεις εναντίον του ιδίου και μελών της γερμανικής αντιπροσωπείας από διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη, ο Γερμανός εντεταλμένος στην Ελλάδα Υφυπουργός Εργασίας Χανς Φούχτελ.

Σχετικά με τη δήλωση του που προκάλεσε σάλο ότι «3.000 εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα κάνουν τη δουλειά που στη Γερμανία την κάνουν μόνο 1.000 άτομα» ο κ. Φούχτελ τόνισε ότι αυτή παρερμηνεύτηκε. «Έχω γνωρίσει πολύ εργατικούς ανθρώπους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα», είπε ο Χανς Φούχτελ.

Οι διαδηλωτές -εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση- βρέθηκαν στο σημείο από νωρίς το πρωί και υπό τους ήχους γερμανικών εμβατηρίων αποδοκίμασαν έντονα τον κ. Φούχτελ φωτογραφίζοντας τον ως υπεύθυνο για τις επερχόμενες απολύσεις.