ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Γεύμα πρώην στελεχών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και ΝΔ στο Μοναστηράκι

19/12/2012 162 archived
Με τον παραδοσιακό τρόπο, γύρω από ένα τραπέζι με αρκετό κρασί, οι αποχωρήσαντες από τους Ανεξάρτητους Ελληνες συζητάνε τις επόμενες κινήσεις τους αυτή την ώρα σε εστιατόριο στο Μοναστηράκι.

Γύρω από το τραπέζι κάθονται οι Χρήστος Ζώης, Κώστας Μαρκόπουλος, Γιάννης Μανώλης, Μιχάλης Γιαννάκης, Δημήτρης Σταμάτης, Χρήστος Λύτρας και Χαράλαμπος Αποσκίτης. Στην παρέα των πρώην Ανεξάρτητων Ελλήνων βρίσκεται και ο Νίκος Σταυρογιάννης που έχει διαγραφεί από τη Να Δημοκρατία. Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνάντηση είχαν προσκληθεί επίσης οι διαγραφέντες από τη Νέα Δημοκρατία Νίκος Νικολόπουλος, Γιώργος Κασαπίδης και Θεόδωρος Σολδάτος.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι από αυτή τη συνάντηση μπορεί να προκύψει ακόμη και η γέννηση νέου πολιτικού κόμματος... To μενού πάντως του σημερινού γεύματος - που ξεκίνησε γύρω στις 3- περιλαμβάνει κεμπαπ, ανάμεικτες σαλάτες εποχής, μπόλικες ξεροψημμένες πιτούλες και χύμα λευκό κρασί.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.