ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Χειρόφρενο στα ΜΜΜ - Κινητοποιήσεις σε τρένα, λιμάνια και αεροδρόμια

04/11/2012 309 archived
Χειρόφρενο τραβάνε τα Μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα με αφορμή την κατάθεση των μέτρων στη Βουλή.

Από αύριο Δευτέρα, κλείνουν το Μετρό, ο ηλεκτρικός και το τραμ, λόγω 48ωρης απεργίας των εργαζομένων, ενώ απεργιακές κινητοποιήσεις θα γίνουν και σε τρένα λιμάνια και αεροδρόμια.

Συγκεκριμένα τα μέσα που θα κλείσουν αυτή την εβδομάδα είναι

  1. Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ ακινητοποιούνται Δευτέρα (5/11) και Τρίτη (6/11) λόγω 48ωρης απεργίας των εργαζομένων. Την ίδια μέρα, οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. θα συνεδριάσουν προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους κατά τη 48ωρη απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.
  2. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών θα συμμετάσχει στη 48ωρη απεργία που εξήγγειλαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με αποτέλεσμα να ματαιωθούν τα βραδινά δρομολόγια τη Δευτέρα 5/11/2012 και όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια και του Προαστιακού δηλαδή Τρίτη 6/11/2012 και Τετάρτη 7/11/2012.
  3. Τα Ταξί τραβάνε επίσης χειρόφρενο αύριο Δευτέρα (5/11), αφού η ομοσπονδία των αυτοκινητιστών κήρυξε απεργία, τασσόμενη κατά της ψήφισης των νέων μέτρων.
  4. Ακυρώσεις και καθυστερήσεις των πτήσεων αναμένονται την Τρίτη (6/11) αφού στις κινητοποιήσεις θα συμμετέχουν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας με 3ωρη στάση εργασίας από τις 10.00 έως τις 13.00 (ώρα Ελλάδος).
  5. Τα πλοία θα δέσουν στα λιμάνια την Τρίτη (6/11) και την Τετάρτη(7/11), καθώς το γενικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας ΠΝΟ, αποφάσισε τη συμμετοχή των ναυτεργατών, στη 48ωρη γενική απεργία.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.