ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Χημικά και επεισόδια έξω από το υπουργείο Υγείας

04/04/2013 192 archived
Στα χέρια ήρθαν ΜΑΤ και ασθενείς του Δικτύου «Ψυχαργώς», όταν οι τελευταίοι προσπάθησαν να μπουν στο υπουργείο Υγείας.

Οι αστυνομικοί έκαναν ρίψη χημικών, η οποία και προκάλεσε δύσπνοια και εμετούς σε ορισμένους από τους ψυχικώς πάσχοντες που βρέθηκαν εκεί.

Οπως αναφέρει tovima, εργαζόμενοι του Δικτύου «Ψυχαργώς» που παραμένουν απλήρωτοι συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν, μαζί με ασθενείς, καθώς εκτός της απώλειας των δεδουλευμένων τους, υπάρχει κίνδυνος να κλείσουν οι δομές ψυχικής υγείας. Ωστόσο όταν αντιπροσωπεία τους μίλησε με εκπρόσωπο του υπουργείου, στον οποίο εξέφρασε το αίτημα να συναντηθεί με τον υπουργό Ανδρέα Λυκουρέντζο και έλαβε την απάντηση πως αρμόδια για το ζήτημα αυτό είναι η υφυπουργός Φωτεινή Σκοπούλη, τότε ξέσπασαν επεισόδια.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.