ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Καμμένος: Νύχτα ντροπής η χθεσινή

18/01/2013 147 archived
Για «νύχτα ντροπής για το ελληνικό Κοινοβούλιο» έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας την ψηφοφορία για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ η οποία παρέπεμψε τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

«Μια νύχτα ντροπής για το ελληνικό Κοινοβούλιο με ομοιόμορφα ψηφοδέλτια που είχαμε να δούμε από το 1985, οι μεθοδεύσεις από τη συμμορία του κολεγίου με εκβιασμούς κατά της Δημοκρατίας και των βουλευτών κι όμως τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν ότι υπάρχει ελπίδα» δήλωσε ο κ.Καμμένος.

Τόνισε ότι «ο λαός άκουσε την αλήθεια, αντέδρασε στις μεθοδεύσεις και τελικά θα αποφανθεί για τη Δημοκρατία».

«Η Δημοκρατία δεν στήνεται σε ψηφοδέλτια τα οποία έχουν σκοπό να ελέγξουν την συγκάλυψη αλλά στήνεται επάνω στην βούληση των πολιτών, οι οποίοι αυτό που θέλουν είναι να αποδοθούν οι ευθύνες σε εκείνους οι οποίοι παρανόμησαν απέναντι στην πατρίδα και την Δημοκρατία» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.