ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Κανονικά λειτουργούν τα φαρμακεία στον Πειραιά

01/04/2011 177 digitalcrete.gr
Οι ασφαλισμένοι του ΟΠΑΔ, θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν κανονικά τα φάρμακά τους από την Παρασκευή (01/04), στα φαρμακεία του Πειραιά.

Το εμπάργκο, που επιβλήθηκε λόγω οφειλών του Οργανισμού στον Φαρμακευτικό Σύλλογο του Δήμου, ανεστάλη.

Ο Οργανισμός άρχισε ήδη να καταβάλει τις οφειλές του πρώτου διμήνου του 2011 και έχει εγγράφως δεσμευτεί για εξόφληση των 4 από τους 6 μήνες που χρωστά από το 2010 μέσα στον Απρίλιο.

Απόφαση για αναστολή ή όχι της κινητοποίησης αναμένεται να λάβει τη Δευτέρα (04/04) η Γενική Συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου της Αθήνας.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.