ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Κεδίκογλου: Το 2013 θα είναι δύσκολη χρονιά

16/04/2013 130 archived
Δύσκολη χρονιά για την Ελλάδα θα είναι και το 2013 υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου τονίζοντας ωστόσο ότι ήδη υπάρχουν θετικά δείγματα για την ανάκαμψη.

Μάλιστα υποστήριξε ότι σημείο καμπής για την οικονομία είναι το καλοκαίρι, ενώ σημείωσε ότι η επανεκκίνηση των μεγάλων οδικών έργων, η ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά με συνολικά 1 δισ. ευρώ σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, το ΕΣΠΑ που θα αρχίσει να τρέχει με την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και οι αποκρατικοποιήσεις που μπαίνουν στην τελική τους ευθεία θα ενισχύσουν την οικονομία.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στο διάγγελμα του πρωθυπουργού τη Δευτέρα, ο κ. Κεδίκογλου επισήμανε ότι «ο κ. Σαμαράς είπε ότι πηγαίνουμε καλύτερα, έχουμε τα πρώτα δείγματα και ότι οι θυσίες πιάνουν τόπο».

«Δίνουμε μάχη στο εσωτερικό και εξωτερικό, πρώτος μεγάλος εχθρός είναι η ανεργία» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Για το ζήτημα του Δημοσίου, ο κ. Κεδίκογλου τόνισε ότι όσες υποχρεωτικές απομακρύνσεις υπάρχουν (...) τόσες ισάριθμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ θα γίνουν, και θα ισχύσει η αναλογία απομάκρυνσης - πρόσληψης ένας προς έναν.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.