ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Κλειστή από σήμερα η σήραγγα Αρτεμισίου

08/10/2012 148 archived
Ταλαιπωρία περιμένει από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου τους επιβάτες που θα μετακινηθούν στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Ο κλάδος της σήραγγας θα παραμείνει κλειστός εξαιτίας εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού μέσα στη σήραγγα.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας από το δεύτερο κλάδο της σήραγγας στην κατεύθυνση προς Τρίπολη.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.