ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Κωνσταντοπούλου και Χριστοφιλοπούλου με το βλέμμα στην κάλπη του Βενιζέλου

18/01/2013 176 archived
Στιγμή δεν πήραν το βλέμμα τους από τις κάλπες, την ώρα της καταμέτρησης των ψήφων η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου και η συνάδελφός της από τον ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντινοπούλου. Για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια, βέβαια.

Από την αρχή της διαδικασίας οι δύο βουλευτίνες στήθηκαν μπροστά από τις κάλπες ενώ η εφορευτική επιτροπή προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά της και να καταμετρήσει τις ψήφους.

Μάλιστα, ενώ η διαδικασία βρισκόταν σε εξέλιξη προκλήθηκε ένταση, καθώς οι βουλευτές που αποτελούσαν την εφορευτική επιτροπή άρχισαν να διαμαρτύρονται ότι δεν τους αφήνουν να κάνουν τη δουλειά τους.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου δέχθηκε να κάνει... δύο βήματα προς τα πίσω, χωρίς, όμως, να πάρει το βλέμμα της από τις κάλπες. Οχι, όμως και η κυρία Χριστοφιλοπούλου η οποία συνέχισε να στέκεται μπροστά από τις κάλπες και να παρακολουθεί στενά τη διαδικασία.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.