Κουβέλης: Επιταχύνονται οι διαδικασίες, τις επόμενες ώρες είναι δυνατόν να προχωρήσουμε
«Η παραδοχή μας εξακολουθεί να είναι ότι η χώρα πρέπει να αποκτήσει κυβέρνηση με συγκεκριμένο περιεχόμενο πολιτικής που πρέπει να ασκηθεί στο εσωτερικό και διαπραγμάτευση για αποδέσμευση και δυσμενείς όρους στο εξωτερικό. Προτάσσονται τα προγραμματικά ζητήματα.
Μπορούν να αποτελέσουν συνεκτικό ιστό για μια κυβέρνηση που μπορεί να δώσει συγκεκριμένα αποτελέσματα προς όφελος της χώρας και της κοινωνίας που είναι τεμαχισμένη.
Αναφέρθηκα και στη φερεγγυότητα προσώπων. Με βάση τη χθεσινή συνάντηση με τον κ. Σαμαρά αναμένω τις θέσεις του σε σχέση με τα προγραμματικά ζητήματα.
Επαναλαμβάνω ότι η προγραμματική συμφωνία είναι το αποφασιστικό στοιχείο για μια κυβέρνηση με πολιτική που είναι δυνατόν να οδηγεί σε δρόμους διεξόδου. Θεωρώ ότι επιταχύνεται η διαδικασία.
Τις επόμενες ώρες είναι δυνατόν, αν υπάρξει σύμπτωση στα προγραμματικά και στη φερεγγυότητα προσώπων, να προχωρήσουμε».
Δείτε εδώ τις δηλώσεις Κουβέλη.
Μείνε ενημερωμένος
Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.
