Μαροκινός πίσω από τη δολοφονία του 79χρονου που βρέθηκε σε κάδο
Ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη τη Δευτέρα για αντίσταση επειδή αρνήθηκε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κατά το στάδιο της προσαγωγής υπόπτων.
Στο διαμέρισμα που νοίκιαζε από τον άτυχο 79χρονο, βρέθηκε βιολογικό υλικό που πιθανολογείται ότι ανήκει στον δολοφονηθέντα άντρα και γι αυτό θα γίνει ταυτοποίηση του DNA από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.
Ο νεαρός Μαροκινός φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, υποδεικνύοντας ως συνεργούς του τρεις συμπατριώτες του.
Μέχρι στιγμής όμως δεν προκύπτει εμπλοκή τους στο έγκλημα και εκτιμάται ότι τους υπέδειξε για λόγους αντεκδίκησης επειδή τον ονομάτισαν προηγουμένως ως δράστη του εγκλήματος.
Ο 79χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός βρέθηκε χθες το πρωί νεκρός μέσα σε κάδο ανακύκλωσης. Το πτώμα του ήταν τυλιγμένο με σακούλες και κουβέρτα. Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έρευνα, έφερε βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι και το σώμα του.
Μείνε ενημερωμένος
Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.
