Μεϊμαράκης: Οποιος μπει με όπλο στην βούλη θα τον πετάξω έξω
Σε ενημέρωση που έκανε ο ίδιος τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ανέφερε ότι «Ο αστυνομικός της Βουλής δεν μπορεί να ψάξει τον βουλευτή αλλά μπορεί να του απαγορεύσει την είσοδο αν διαπιστώσει ότι φέρει όπλο ή το ηλεκτρομαγνητικό μηχάνημα αρχίσει να χτυπάει κατά την είσοδο του βουλευτή».
Οταν οι δημοσιογράφοι των ρώτησαν τι θα γίνει αν ο βουλευτής αρνηθεί να παραδώσει το όπλο και επιχειρήσει να μπει στη Βουλή εκείνος απάντησε: «Τότε λέω στους βουλευτές να μην τολμήσουν να μπουν στη Βουλή γιατί θα κατέβω εγώ ο ίδιος στην πύλη και θα τον βγάλω έξω δίνοντας μάλιστα το όνομά του στη δημοσιότητα».
Ο πρόεδρος της Βουλής επανέλαβε ότι ήταν να κάνει ο ίδιος γι' αυτό το θέμα το έκανε και αν τα κόμματα θέλουν να υπάρξει διάταξη απαγόρευσης της οπλοφορίας στον κανονισμό της Βουλής δεν έχουν παρά να το προτείνουν.
Μείνε ενημερωμένος
Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.
