ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Μεϊμαράκης: Καλύτερα να με πεις αλήτη παρά κλέφτη

05/05/2011 119 digitalcrete.gr
Για δικαιολογημένη αγανάκτηση έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης,  σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm όσον αφορά τα σκληρά λόγια που εξαπέλυσε κατά του βουλευτή του ΛΑΟΣ Γ. Κοραντή.

«Προκειμένου να με πεις κλέφτη καλύτερα να με πεις αλήτη», είπε ο βουλευτής της ΝΔ για τις  ύβρεις εναντίον του  κ. Κοραντή. Δήλωσε μάλιστα πως άν δεν αντιδρούσε έντονα όλοι θα είχαν διερωτηθεί  για τους  λόγους που φοβήθηκε.

Ο ίδιος δε μετανιώνει για τα όσα είπε στον βουλευτή του ΛΑ.ΟΣ μιας και τόνισε πως εάν συνέβαινε πάλι παρόμοιο περιστατικό, τα ίδια  θα έλεγε.

Προσέθεσε πως δεν ανταλλάσσουν ούτε καλημέρα με τον βουλευτή καθώς θεωρεί απαράδεκτη την προσχώρησή του στον ΛΑΟΣ, από την στιγμή που η κυβέρνηση της ΝΔ τον είχε τοποθετήσει διοικητή της ΕΥΠ. Για αυτόν τον λόγο είπε ότι εκτίμησε σαν ειρωνική την κίνησή του να του πει «καλημέρα» μία μόλις ημέρα μετά τις εναντίον του αιχμές ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος για το θέμα των υποβρυχίων.

Ωστόσο, δήλωσε πως λέει «καλημέρα» με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμναχίας κ. Ντ. Μπακογιάννη, αν και εκέινη έχει αποχωρήσει από τη ΝΔ.

Ο κ. Μεϊμαράκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην παραμείνει «μάχιμος» στην κοινοβουλευτική ζωή του τόπου, αλλά σημείωσε πως σε αυτές τις εκλογές θα βρίσκεται στο πλευρό του  προέδρου της ΝΔ κ. Σαμαρά.

Παράλληλα, αρκετά στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως ο γ.γ. της ΚΟ Κ. Τασούλας, ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Μ. Χαρακόπουλος, ο τομεάρχης Περιβάλλοντος Κυρ.Μητσοτάκης κ.α. εξέφρασαν την ενόχλησή τους για το επεισόδιο με Κοραντή.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.