ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Μετατίθενται για ένα μήνα οι μειώσεις στις συντάξεις

18/04/2012 90 archived
Υπήρξε πρόβλημα στο ηλεκτρονικό σύστημα. Μετατίθεται για ένα μήνα η μείωση κύριων και επικουρικών συντάξεων, που επρόκειτο να εφαρμοσθεί από την 1η Μαΐου σύμφωνα με τις προβλέψεις του 2ου Μνημονίου.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εργασίας, η παράταση αποφασίστηκε μετά από αίτημα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.), που ζήτησε περισσότερο χρόνο, προκειμένου να εντάξει στο σύστημα όλες τις μειώσεις που δεν είναι οριζόντιες αλλά διαφορετικές ανά κατηγορίες συνταξιούχων που ανήκουν σε διαφορετικά Ταμεία.

Ο υπουργός Εργασίας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχει καλέσει για απόψε ή νωρίς το πρωί σε σύσκεψη τα στελέχη της ΗΔΙΚΑ, προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.