ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Μέχρι το μεσημέρι το όνομα του νέου Πρωθυπουργού

09/11/2011 187 digitalcrete.gr
Μετά μια ακόμη νύχτα σκληρών διαβουλεύσεων και διαπραγματεύσεων, το μεσημέρι -μάλλον- θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου Πρωθυπουργού, καθώς ο Παπανδρέου θα κατευθυνθεί στο Προεδρικό μέγαρο για να υποβάλλει την παραίτηση του.

Τετάρτη 9/11

Tο όνομα του Βασίλη Σκουρή φαίνεται να είναι τώρα το επικρατέστερο για να αναλάβει τον πρωθυπουργικό "θώκο"  καθώς όλοι οι άλλοι υποψήφιοι «κάηκαν» για διάφορους λόγους.

Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος δεν ήταν αποδεκτός από την Ευρωπαϊκή Ενωση καθώς θεωρείται άνθρωπος των τραπεζιτών. Ο κ. Νικηφόρος Διαμαντούρος δεν έγινε αποδεκτός από τον κ. Σαμαρά. Και ο κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης δεν ήταν ποτέ ένας πραγματικός υποψήφιος. Η επίσκεψή του στην Ελλάδα ήταν θέμα συγκυρίας καθώς μετέφερε τα αιτήματα του ΔΝΤ προκειμένου να ξεκλειδώσει η 6η δόση, αλλά και η περαιτέρω βοήθεια προς την Ελλάδα.

Ο Βασίλης Σκουρής (διαβάστε εδώ ποιός είναι) που ενδέχεται να αναλάβει τα ηνία της χώρας  έχει διατελέσει υπουργός Εσωτερικών , επί πρωθυπουργιών Γρίβα και Σημίτη,  είναι πρόεδρος του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και μέχρι στιγμής φέρεται ότι θα είναι το όνομα το οποίο θα προτείνει ως νέο πρωθυπουργό στον πρόεδρο της Δημοκρατίας σήμερα το μεσημέρι ο απερχόμενος πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Ο ίδιος ,πάντως, σε επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφους  διαψεύδει τις πληροφορίες που τον θέλουν να έχει επικοινωνήσει με την Κυβέρνηση.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.