ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Mια 13χρονη διαφημίζει την Θεσσαλονίκη

28/06/2013 191 archived
Mια πιτσιρίκα, μόλις 13 ετών, αποφάσισε να διαφημίσει την Θεσσαλονίκη στο εξωτερικό. Με ένα βίντεο 3,5 λεπτών, που η ίδια δημιούργησε και ανέβασε στο youtube.

H Eλένη Σαντόλη ήθελε διακαώς να μιλήσει για την πόλη που γεννήθηκε και ζει. Επέλεξε να το κάνει μέσω ενός video. Η προσπάθεια είναι αποκλειστικά δική της και το αποτέλεσμα, όπως η ίδια λέει, σύμφωνα με το thesstoday.gr θα  έπρεπε να αφορά και τους Θεσσαλονικείς «που δεν μπορούν να κατανοήσουν το πόσο τυχεροί είναι που ζουν σε έναν τόπο σαν κι αυτό».

Επέλεξε να τιτλοφορήσει το video Welcome to Thessaloniki! Aπλά και περιεκτικά.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.