ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Να ανοίξουν οι λογαριασμοί των Βουλευτών

19/01/2012 90 digitalcrete.gr
Ανακοίνωση του Λευτέρη Αυγενάκη, Βουλευτή Δημοκρατικής Συμμαχίας, για το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών Βουλευτών.

«Χρειάστηκε η οργισμένη αντίδραση του Ελληνικού λαού και η επιστολή της Προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρας Μπακογιάννη, προς τον Πρόεδρο της Βουλής, για απόλυτη διαφάνεια στα οικονομικά όλων των Βουλευτών, για να γίνει το αυτονόητο: Να ανοίξουν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί Βουλευτών και συζύγων στην Ελβετία.

Για τη Δημοκρατική Συμμαχία βέβαια, η απόφαση αυτή είναι ετεροχρονισμένη, αφού όλοι οι Βουλευτές του Κινήματος, έχουν ήδη δώσει σχετική εξουσιοδότηση για να ανοίξουν οι προσωπικοί τραπεζικοί λογαριασμοί τους οπουδήποτε. Εμείς άλλωστε δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Αναρωτιόμαστε όμως, γιατί κάποιοι χρειάζονται «παραινέσεις» για να πουν την αλήθεια στον Ελληνικό λαό.»

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.