Ο Κασιδιάρης ζήτησε άδεια οπλοφορίας για να προστατέψει την ακεραιότητά του
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε στην Γενική Ασφάλεια Αττικής συνοδευόμενος από δύο μέλη του κόμματος και έναν... ιερέα και κατευθύνθηκε στον έκτο όροφο όπου βρίσκεται τμήμα Όπλων και εκρηκτικών της κρατικής Ασφάλειας.
Σύμφωνα με το νόμο για την έκδοση της σχετικής άδειας αποφαίνεται ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών, οποίος έχει την ευχέρεια να αρνηθεί την έκδοση της άδειας, ωστόσο, σύμφωνα με το νόμο, αυτός που ζητά άδεια οπλοφορίας πρέπει να έχει λευκό ποινικό μητρώο.
Όπως είναι γνωστό ο κ. Κασιδιάρης έχει ανοιχτά θέματα με τη Δικαιοσύνη, δεδομένου ότι εκκρεμούν δίκες εις βάρος του.
Εάν ο εισαγγελέας αρνηθεί να του χορηγήσει την άδεια οπλοφορίας, η σχετική νομοθεσία δίνει τη δυνατότητα στην Αστυνομία να χορηγήσει σε αυτόν που ζητάει την άδεια.
Μείνε ενημερωμένος
Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.
