ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Ο Μπουτάρης δεν θέλει το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης

27/06/2012 50 archived
Κατά της ανασύστασης του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, τάσσεται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κάνοντας λόγο για ένα υπουργείο χωρίς αρμοδιότητες.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλώντας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, είπε πως το συγκεκριμένο υπουργείο εξυπηρετεί το πελατειακό σύστημα και πως η διοίκηση του δήμου είναι αντίθετη στην επανασύσταση του.

Από την άλλη ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστας Γκιουλέκας, είπε πως ήταν οι λόγοι εθνικού συμφέροντος που υπαγόρευαν την ανασύστασή του. Τέλος, ο επικεφαλής της παράταξης, «Ενεργοί πολίτες-Οικολογία στην πράξη», Χρήστος Μάτης σημείωσε ότι η λειτουργία του υπουργείου είναι θέμα συμβολισμού και όχι ουσίας.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.