ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Ο τρόμος του AIDS παραμένει στο κέντρο της Αθήνας

01/06/2012 117 archived
Οι έλεγχοι του ΚΕΕΛΠΝΟ σε ιερόδουλες στο κέντρο της Αθήνας δεν έχουν σταματήσει και όπως φαίνεται οι ειδικοί έχουν ακόμα πολύ δουλειά να κάνουν, αφού χθες εντοπίστηκαν ακόμα δύο κοπέλες να είναι θετικές στον ιό του AIDS.

Πρόκειται για δύο εκδιδόμενες αλλοδαπές, ρουμανικής καταγωγής, είναι φορείς του AIDS, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου αριθμού προσώπων.

Κατά τη διάρκεια των χθεσινών ελέγχων, προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας 24 παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες, εκ των οποίων οι 18 είναι αλλοδαπές και έξι Ελληνίδες.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.