Οι Αγανακτισμένοι πολιορκούν και πάλι την Ελλάδα

Δημοσίευση: 26/05/2011 07:05
Συντάκτης: digitalcrete.gr
242 προβολές

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα "Αγανακτισμένοι" πολίτες της Ελλάδας, συγκεντρώνονται στις μεγάλες πόλεις με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που βιώνουν εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης της χώρας μας.

Νέοι αλλά και ηλικιωμένοι, συνταξιούχοι και οικογενειάρχες, καταφτάνουν σε μεγάλες πλατείες των ελληνικών πόλεων κρατώντας κατσαρολικά ώστε το μήνυμά τους να είναι ακόμα πιο "ηχηρό".

Πολλοί έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα στο Σύνταγμα, αν και ο αριθμός τους είναι μειωμένος σε σχέση με την αντίστοιχη συγκέντρωση της Τετάρτης (25/05).

Όμως καταφτάνουν συνεχώς και άλλοι διαμαρτυρόμενοι, ενώ παρόμοια εικόνα παρουσιάζει και ο χώρος έξω από το Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη.

Οι παρευρισκόμενοι έχουν μαζί τους και ξυπνητήρια για να δείξουν ότι η Ελλάδα δεν κοιμάται, ότι οι Έλληνες ξύπνησαν και έχουν σκοπό να αντιδράσουν δυναμικά.