ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Όμηροι 40 έμποροι υπό την απειλή χειροβομβίδας

17/01/2011 237 digitalcrete.gr
Υπό ομηρία τέθηκαν 40 έμποροι οι οποίοι ταξίδευαν από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Κωνσταντινούπολη όταν στην Ξάνθη εισέβαλαν δύο άγνωστοι στο λεωφορείο που τους μετέφερε.

Πιο αναλυτικά, το περιστατικό συνέβη στις 01:40 τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/1) όταν άγνωστοι άνδρες υπό την απειλή χειροβομβίδας  μπήκαν στο τουριστικό λεωφορείο και υποχρέωσαν τον οδηγό του να το πάει σε ερημική τοποθεσία.

Εκεί τους περίμεναν άλλοι δύο άνδρες οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και κρατούσαν καλάσνικοφ.

Αφού οι δράστες άρπαξαν κοσμήματα και χρηματικά ποσά (άγνωστα μέχρι στιγμής), διέφυγαν με φορτηγάκι.

Το περιστατικό ερευνά η Ασφάλεια Ξάνθης.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.