ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Ορφανά αστυνομικών και πυροσβεστών θα υιοθετήσει η Βουλή

14/04/2011 235 digitalcrete.gr
Περίπου 15 ορφανά αστυνομικών και πυροσβεστών, που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, θα υιοθετήσει η Βουλή, καθώς η σχετική πρόταση του προέδρου, Φίλιππου Πετσάλνικου, έγινε δεκτή με ομοφωνία από τη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Παρόμοια πρωτοβουλία είχε πάρει η Βουλή και πέρυσι "υιοθετώντας" 42 ορφανά παιδιά πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας και της Αεροπορίας Στρατού που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Η "υιοθεσία" εκ μέρους της Βουλής συνίσταται στην παροχή ενός ετήσιου χρηματικού βοηθήματος όσο τα παιδιά είναι ανήλικα, ή ως τα 25 έτη, εφόσον σπουδάζουν.

Το βοήθημα θα είναι ύψους 10.000 ευρώ για το ένα παιδί, 18.000 ευρώ για τα δύο παιδιά, 21.000 ευρώ για τυχόν τρία παιδιά και 25.000 αν υπάρχει και τέταρτο παιδί στην οικογένεια του θανόντος.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.