ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Παπουτσής: Οι πλούσιοι να ενισχύσουν την ΕΛΑΣ

11/03/2011 343 digitalcrete.gr
Χρήματα από τους πολίτες που έχουν ένα γερό κομπόδεμα ζήτησε την Παρασκευή (11/3) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, προκειμένου να ενισχύσει την Ελληνική Αστυνομία.

Ο υπουργός λαμβάνοντας επιταγές ύψους 220.000 ευρώ από τον εφοπλιστή Νικόλα Πατέρα, φαίνεται ότι “γλυκάθηκε” από τα πέντε μηδενικά στην επιταγή  και ζήτησε ευθαρσώς να συμβάλλουν όλοι για ενισχυθεί η Ελληνική Αστυνομία.

“Έλληνες, που έχουν οικονομική επιφάνεια, μπορούν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια, είναι ούτως ή άλλως καλοδεχούμενη η προσφορά τους. Ήδη, έχουμε πολλές προσφορές και τους ευχαριστώ, επίσης, δημόσια”, είπε ο κ. Παπουτσής.

Ο υπουργός πάντως δεν σταματά να δέχεται προσφορές, αφού ο πρόεδρος μεγάλης τράπεζας πρόσφερε την Παρασκευή (11/3) 1.300 αλεξίσφαιρα γιλέκα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία στο εμπόριο κοστίζουν 1.000 ευρώ το ένα!

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.