ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Παράταση μέχρι 31 Ιουλίου για τις ηλεκτρονικές φορολογικές δηλώσεις

12/07/2012 92 archived
Mέχρι τις 31 Ιουλίου πήρε παράταση τόσο η ηλεκτρονική υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Όσο η προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός, Γιώργος Μαυραγάνης. 

Στην ανακοίνωσή που εξέδωσε το υπουργείο σημειώνει ότι ο χρόνος και ο τρόπος πληρωμής του φόρου δεν εξαρτώνται από την ημερομηνία υποβολής αφού όλες οι δηλώσεις που θα υποβληθούν μέχρι την πιο πάνω καταληκτική ημερομηνία θα έχουν την ίδια μεταχείριση.

Παρατείνεται έως 31 Ιουλίου και η προθεσμία για την υπαγωγή στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο. Το υπουργείο Οικονομικών, κατόπιν αιτημάτων φορολογουμένων οι όποιοι επιθυμούν να ενταχθούν στις ρυθμίσεις των ληξιπρόθεσμων αλλά δεν μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά, λόγω του ότι οι αποδοχές τους καταβάλλονται στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ανακοίνωσε την παράταση της προθεσμίας που έληγε στις 16 Ιουλίου.

Το υπουργείο διευκρινίζει επίσης οτι τόσο για τις δηλώσεις φόρου εισοδήματος όσο και για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων δεν πρόκειται να δοθεί νέα παράταση. Επίσης, παρατείνεται και η υποβολή Ε9 έως 30 Νοεμβρίου 2012.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.