ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Παράταση στην αποπληρωμή των δανείων των πυροπλήκτων της Πελοποννήσου

15/11/2012 167 archived
Ευχάριστα νέα μετέφερε στους κατοίκους της Πελοποννήσου ο πρόεδρος του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης Γιώργος Γεροντούκος που επισκέφθηκε τα Επιμελητήρια της περιοχής.

Όπως σημείωσε ο κ. Γεροντούκος πρόκειται να ικανοποιηθεί το πάγιο αίτημα των παραγωγικών φορέων για την παράταση της αποπληρωμής των δανείων του ΤΕΜΠΜΕ και του ΕΤΕΑΝ, με τη νέα καταληκτική ημερομηνία για την αποπληρωμή να ορίζεται για τον Μάιο του 2014.

Σύμφωνα μάλιστα με το Επιμελητήριο Αρκαδίας σύντομα θα σταλεί σχετική εγκύκλιος στα τραπεζικά ιδρύματα, η οποία θα καλεί τα μέλη του που έχουν λάβει δάνεια του ΤΕΜΠΜΕ και του ΕΤΕΑΝ να επικοινωνήσουν με την τράπεζα χορήγησης, προκειμένου να ενημερωθούν για τη δυνατότητα αναδιάρθρωσης των δανείων τους.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.