ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Παρέμβαση Αυγενάκη για τις τροπολογίες

03/04/2012 117 digitalcrete.gr
«Νύχτα» περνούν τις προνομιακές τροπολογίες υπέρ των κομμάτων, υποστηρίζει ο Βουλευτής της Δημοκτρατικής Συμμαχίας Λευτέρης Αυγενάκης.

Αναλυτικά η δήλωση του Βουλευτή Ηρακλείου

Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας με τις δεκάδες τροπολογίες που ενσωματώνει στα ούτως ή άλλως πρόχειρα σχέδια νόμου που φέρνει εσπευσμένα στη Βουλή, απαξιώνει το νομοθετικό έργο και ευτελίζει τους θεσμούς. Κατά τη διάρκεια της νύχτας με νέα τροπολογία «ξεκλείδωσαν» και νέες επιχορηγήσεις προς τα πολιτικά κόμματα, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων.

Η έλλειψη κοινωνικής δικαιοσύνης είναι αυτή που έχει καταβαραθρώσει την πολιτική αξιοπιστία της χώρας και κύριοι υπεύθυνοι για αυτό είναι δυστυχώς οι κυβερνώντες της. Υιοθετήστε τώρα την πρόταση της Δημοκρατικής Συμμαχίας για μείωση 50% των τακτικών επιχορηγήσεων των κομμάτων, με παράλληλη κατάργηση όλων των έκτακτων.

Πηγή: creteplus.gr

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.