Πέταξε στο δρόμο 3 Αφγανούς που πέθαναν από ασφυξία στο φορτηγό του

Δημοσίευση: 10/05/2013 11:05
Συντάκτης: archived
355 προβολές

Ενταλμα σύλληψης σε βάρος δύο Ελλήνων, του οδηγού και του συνοδηγού μιας νταλίκας, στο αυτοκίνητο των οποίων βρήκαν φρικτό θάνατο από ασφυξία τρεις Αφγανοί εξέδωσαν οι Αρχές.

Το Φεβρουάριο του 2012, είχαν εντοπιστεί νεκροί, στο 52ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας τρεις Αφγανοί.

Τότε, ο ιατροδικαστής είχε διαπιστώσει ότι θάνατος τους επήλθε από ασφυξία και οι αστυνομικές έρευνες στράφηκαν, από την πρώτη στιγμή, στην κατεύθυνση οι άτυχοι μετανάστες να άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα στην καμπίνα κάποιου φορτηγού, το οποίο τους μετέφερε παράνομα.

Η μυστηριώδης υπόθεση εξιχνιάστηκε ύστερα από ένα χρόνο σχεδόν και το πρωί της Πέμπτης, αφού Αστυνομία και Εισαγγελία της Θεσπρωτίας αξιοποίησαν όλες τις πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση, εκδόθηκαν τα σχετικά εντάλματα σύλληψης.