ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Πήγε να κάψει το όχημά του για να πάρει χρήματα από την ασφαλιστική

01/08/2012 90 archived
Να εξαπατήσει την ασφαλιστική του εταιρεία προκειμένου να πάρει χρήματα προσπάθησε ένας 34χρονος άνδρας, ο οποίος έκαψε το αυτοκίνητό του για να λάβει αποζημίωση.

Ο άνδρας δήλωσε αρχικά κλοπή του οχήματός του και μετά από δύο ημέρες προσπάθησε μαζί με τον 38χρονο συνεργό του να το κάψει. Ωστόσο δεν τους βγήκε σε καλό καθώς υπέστη εγκαύματα στα χέρια και στα πόδια του. Το συμβάν σημειώθηκε στο Σχιστό.

Μάλιστα σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες κατά συναυτουργία, βαριά σωματική βλάβη, εμπρησμό κατά συναυτουργία, απάτη σχετικά με τις ασφάλειες κατά συναυτουργία και ψευδορκία.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.