ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Πίστωση ξανά για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ

20/12/2012 144 archived
Νερό στο κρασί τους έριξαν οι φαρμακοποιοί και έκαναν πίσω τελικά στην κόντρα που έχουν με το υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΠΥΥ. Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους και πλέον οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα μπορούν και πάλι να παίρνουν φάρμακά με πίστωση.

Ωστόσο οι αντιδράσεις του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου της Αττικής, Κωνσταντίνου Λουράντου είναι εντονότατες και φρόντισε να το δείξει με μήνυμα του μέσω facebook, αφήνοντας αιχμές για τα κίνητρα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Η ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ... ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ!!! Ειχα προειδοποιήσει τους πάντες ότι η κινητοποίηση του ΠΦΣ είχε δύο σκέλη. Αφ' ενός μεν να δημιουργήσει μια επαναστατική εικόνα απέναντι στην μέχρι σήμερα απραξία του και αφ' εταίρου για να πληρωθούν οι γνωστοί σύλλογοι τον Σεπτέμβριο που εκτελούσαν .....!»

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.