ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Προκλήσεις μελών της Χρυσής Αυγής σε βάρος μεταναστών υποψηφίων

07/11/2010 171 digitalcrete.gr
Στο 55ο δημοτικό σχολείο στην οδό Λιοσίων 42 εμφανίστηκαν το πρωί της Κυριακής (07/11) μέλη της Χρυσής Αυγής, που επεχείρησαν να παρεμποδίσουν την παρουσία των μεταναστών της “Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας”, τόσο υποψηφίου μετανάστη της κίνησης όσο και άλλων εποπτών, σύμφωνα με καταγγελία της παράταξης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η “Ανταρσία”, οι “επισκέπτες” έφυγαν άπραγοι και μετά την παρέμβαση του υποψήφιου Δημάρχου, Πέτρου Κωνσταντίνου, οι υποψήφιοι και οι επόπτες ξαναμπήκαν στον χώρο.

“Αυτό που ενοχλεί τις φασιστικές συμμορίες είναι η έντονη παρουσία των μεταναστών, με η χωρίς δικαίωμα ψήφου στο πλευρό της Αριστεράς και ιδιαίτερα της Ανταρσίας στις γειτονιές της Αθήνας.

Άλλωστε αντίστοιχη προσπάθεια αποκλεισμού έγινε στο εκλογικό τμήμα της Αριστομένους 101, στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Με αυτό τον τρόπο θέλησαν να ολοκληρώσουν μια προεκλογική εκστρατεία με επιθέσεις σε βάρος της Αριστεράς, με ξυλοδαρμούς μεταναστών, με το εμπρησμό του θρησκευτικού χώρου λατρείας”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

“Οι νεοναζί αποθρασύνονται από την ίδια την απόπειρα της κυβέρνησης να παίξει με ένα χυδαίο τρόπο το χαρτί του ρατσισμού για να αποπροσανατολίσει από τη χρεοκοπία της πολιτικής του Μνημόνιου που την στηρίζει το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη”, καταλήγει η “Ανταρσία”.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.