ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Πρόστιμο σε όσους δεν υποβάλλουν συμπληρωματική δήλωση εισοδήματος

07/01/2013 235 archived
Προθεσμία έως τα τέλη Ιανουαρίου θα δοθεί από το Υπουργείο Οικονομικών στους φορολογούμενους οι οποίοι στέλνουν εμβάσματα στο εξωτερικό την τελευταία τριετία και έχει διαπιστωθεί διαφορά με τα δηλωθέντα εισοδήματα τους, προκειμένου να υποβάλλουν συμπληρωματική δήλωση εισοδήματος.

Από τις αρχές Φεβρουαρίου, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, θα αποστείλει επιστολές σε όσους δεν υπέβαλλαν συμπληρωματικές δηλώσεις εισοδήματος, στις οποίες θα αναγράφεται η διαφορά μεταξύ των εμβασμάτων και των δηλωθέντων εισοδημάτων τους, ενώ το πρόστιμο θα είναι 45% αφού θα θεωρείται ως εισόδημα που δεν έχει δηλωθεί στην εφορία.

Ο αριθμός των φορολογούμενων που έστειλε εμβάσματα στο εξωτερικό την τελευταία τριετία και δεν μπορεί να τα δικαιολογήσει, ανέρχεται στους 25.500 σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.