Σαφάρι... ΣΔΟΕ στα νυχτερινά κέντρα
Την παραμονή των Χριστουγέννων, ελέχθηκαν 60 νυχτερινά κέντρα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και βεβαιώθηκαν 358 παραβάσεις σε 24 από αυτά, όταν άνδρες του ΣΔΟΕ πραγματοποίησαν ελέγχους προσποιούμενοι, αρχικά, τους πελάτες.
Σε σχέση με προηγούμενες χρονιές που το ποσοστό παραβατικότητας κατά την εορταστική περίοδο έφθανε στο 40%, φέτος εμφανίστηκε μειωμένο, αφού βάσει των στοιχείων φαίνεται ότι κυμάνθηκε σε ποσοστό της τάξης του 25%.
Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του Mega, το γεγονός αυτό οφείλεται τόσο στο γεγονός ότι οι έλεγχοι είχαν προαναγγελθεί, όσο και στο γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες των νυχτερινών κέντρων λόγω και της κρίσης που έχει μειώσει τους πελάτες τους και την κίνηση γενικότερα, είναι πιο προσεκτικοί, καθώς, πλέον δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν δικαιολογίες που χρησιμοποιούσαν στο παρελθόν, όπως, για παράδειγμα, ότι δεν πρόλαβαν να κόψουν την απόδειξη.
Οι έλεγχοι αναμένεται να συνεχισθούν καθόλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.
Μείνε ενημερωμένος
Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.
