Σε διαθεσιμότητα 4 αστυνομικοί για το κύκλωμα ναρκωτικών της Θεσσαλονίκης
Πρόκειται για έναν Αστυνομικό Υποδιευθυντή, έναν Αστυνόμο Β', έναν Αρχιφύλακα και έναν Υπαρχιφύλακα, οι οποίοι, με κλήσεις κατηγορουμένων που εκδόθηκαν σήμερα από την Ανακρίτρια του 4ου Ειδικού Τμήματος Ναρκωτικών Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, καλούνται να απολογηθούν για αδικήματα που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Υπενθυμίζεται ότι άλλοι τρεις αστυνομικοί (ένας Αξιωματικός και δύο Αρχιφύλακες), που είχαν συλληφθεί για την ίδια υπόθεση, έχουν τεθεί ήδη σε διαθεσιμότητα, ενώ το σύνολο των συλληφθέντων για την υπόθεση φθάνει στους πενήντα οκτώ.
Σε βάρος και των επτά εμπλεκομένων αστυνομικών διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.).
Νωρίτερα, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ ξήλωσε ολόκληρο το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου έπειτα από τη σύλληψη αστυνομικού για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Μείνε ενημερωμένος
Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.
