ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Σε προσωρινή αργία ο πρόεδρος Εφετών για κύκλωμα με τα ακίνητα

22/06/2012 98 archived
Σε προσωρινή αργία τέθηκε, σύμφωνα με απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης, ο πρόεδρος Εφετών, Γιώργος Ευσταθίου για την υπόθεση του αποκαλούμενου «κυκλώματος των ακινήτων».

Τα μέλη του κυκλώματος, μεταξύ άλλων δικηγόροι, εισαγγελείς και εφοριακοί, φέρονται πως είχαν στήσει εικονικές εταιρείες για αξιοποίηση ακινήτων. Ωστόσο μέσω αυτών είχαν καταφέρει να παραπλανούσαν ιδιώτες λέγοντάς τους ότι θα μεσολαβήσουν σε υποθέσεις πλειστηριασμών.

Σύμφωνα με το protothema.gr η δίωξη που ασκήθηκε είναι σε βαθμό κακουργήματος και αφορά τις κατηγορίες ξεπλύματος χρήματος, δωροδοκίας, σύστασης εγκληματικής οργάνωσης αλλά και αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος όπως παράβαση καθήκοντος.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.