ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Σε σουίτα 1.020 ευρώ τη βραδιά έκανε διακοπές ο Παπανδρέου στα Χανιά!

17/08/2012 94 archived
Οι φετινές διακοπές του Γιώργου Παπανδρέου στα Χανιά φαίνεται πως περιελάμβαναν όλα τα κομφόρ, αφού διέμεινε σε σουίτα αξίας... 1.020 ευρώ τη βραδιά!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία» η οποία επικαλείται τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο πρώην πρωθυπουργός διαμένει με τη σύζυγό του στο Κολυμπάρι, σε υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Ενδεικτικά, η σουίτα κοστίζει 1.020 ευρώ τη βραδιά, ενώ το απλό δωμάτιο έως και 350 ευρώ τη βραδιά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει ότι ο κ. Παπανδρέου έφτασε εκεί τη Δευτέρα το μεσημέρι και μέχρι και την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου επιβεβαιωνόταν η παραμονή του στο συγκρότημα.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.