Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους απαγωγείς του 15χρονου Βαγγέλη
Σύμφωνα με τη Espresso, οι απαγωγείς του 15χρονου Βαγγέλη, από την πρώτη στιγμή που τον άρπαξαν και τον έβαλαν στο λευκό βαν, υπέπεσαν σε μοιραία λάθη, τα οποία κάνουν πιο εύκολο το έργο της Αστυνομίας.
Καταρχάς την ώρα της αρπαγής του παιδιού έπεσε από τον ένα δράστη το καπάκι του κινητού του, το οποίο πλέον έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών. Επιπλέον δεν είχαν φροντίσει για το βασικότερο, δηλαδή να κρύψουν καλά τα... χαρακτηριστικά τους.
Απορία προκαλεί το γεγονός ότι οι δράστες, μια εβδομάδα πριν την απαγωγή τηλεφωνούσαν στο σπίτι της οικογένειας και απειλούσαν τον πατέρα του 15χρονου. Θεωρώντας ότι πρόκειται για κακόγουστη φάρσα δεν ενημέρωσε τις αρχές.
Κατά τη διάρκεια της απαγωγής οι κακοποιοί επικοινώνησαν με τον πατέρα του παιδιού τέσσερις φορές. Στο πρώτο τηλεφώνημα ζήτησαν ως λύτρα τρία εκ. Ευρώ, ενώ τις επόμενες τρεις φορές που επικοινώνησαν διαπραγματεύονταν για το ποσό. Τελικά, άφησαν το παιδί ελεύθερο χωρίς να πάρουν χρήματα.
Μείνε ενημερωμένος
Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.
