Σκανδαλίδης: Θα καταψηφίσω όσα μέτρα θίξουν τις συντάξεις του ΟΓΑ
Σύμφωνα με τα όσα δηλώνει στο ΒΗΜΑ της Κυριακής, ο κ. Σκανδαλίδης θεωρεί επίσης πως δεν πρέπει να θιχτούν και οι αποδοχές των αστυνομικών. «Αυτά είπα ότι δεν θα ψηφίσω και όχι συνολικά τα μέτρα» σημείωσε ενώ τόνισε πως «δεν θα καταψηφίσω την κυβέρνηση».
Μεταξύ άλλων θεωρεί αναγκαία την ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας προς τους Ευρωπαίους εταίρους, όμως σημειώνει ότι «θα ήταν μνημείο υποκρισίας να διογκώνει η κυβέρνηση την αναξιοπιστία προς τους Έλληνες πολίτες και μάλιστα απροσχημάτιστα».
Όσον αφορά τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σκανδαλίδης, θεωρεί πως το κόμμα του περπατά σε τεντωμένο σχοινί και συμπληρώνει ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί για το εάν θα ανασυσταθεί ή θα μετατραπεί σε μια «συμπληρωματική και άχρωμη δύναμη».
Μείνε ενημερωμένος
Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.
