ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Στο στόχαστρο της εφορίας 100.000 επιχειρήσεις

01/09/2012 177 archived
Στο στόχαστρο της εφορίας μπαίνουν επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες οι οποίοι δεν εντάχθηκαν στις προηγούμενες ρυθμίσεις περαίωσης της διετίας 2010-2011.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ο Κόσμος του Επενδυτή» θα εφαρμοστούν συνοπτικές διαδικασίες ελέγχου για το κλείσιμο 100.000 εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων των χρήσεων 2000-2009.

Η επιλογή των επιχειρήσεων και των ελευθέρων επαγγελματιών που θα ελεγχθούν θα γίνει με βάση 16 αντικειμενικά κριτήρια και βάσει των κριτηρίων αυτών εκτιμάται ότι μπορεί να ελεγχθούν όλοι αυτοί που δεν αποδέχθηκαν τα εκκαθαριστικά σημειώματα περαίωσης.

Η νέα διαδικασία ελέγχου θα παρέχει στις επιχειρήσεις έναν ευνοϊκότερο τρόπο συμβιβασμού και θα τους δίνει τη δυνατότητα να κλείσουν τις ανοιχτές φορολογικές υποθέσεις , εξοφλώντας τους φόρους τους σε πολλές μηνιαίες δόσεις οι οποίες ενδέχεται να ξεπεράσουν τις 36.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.