ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Στους 43 βαθμούς η θερμοκρασία την Δευτέρα

13/07/2012 107 archived
Σε κλοιό καύσωνα θα βρίσκεται η χώρα τις επόμενες ημέρες με την θερμοκρασία όλο το Σαββατοκύριακο να μην πέφτει κάτω από τους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ την Δευτέρα αναμένεται να αγγίξει έως και τους 43!

Το Σάββατο το θερμόμετρο θα δείξει 40 βαθμούς Κελσίου, σε Αττική και Θεσσαλονίκη, ενώ στις Κυκλάδες θα κυμανθεί από τους 34 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 41 έως και τους 42 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις Κυκλάδες τους 36 βαθμούς. Στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Την Δευτέρα η χώρα θα «βράζει» με τον υδράργυρο να χτυπάει «κόκκινο» καθώς η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 43 βαθμούς, στα ηπειρωτικά και στην Αττική. Στις υπόλοιπες περιοχές η θερμοκρασία θα είναι μεταξύ των 38 και των 40 βαθμών Κελσίου.

Από την Τρίτη ωστόσο αναμένεται να να δροσίσει με την θερμοκρασία να πέφτει από 6 έως και 8 βαθμούς, σε όλη την χώρα εκτός από τα Δωδεκάνησα.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.