ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Σύνταξη στα 700 ευρώ για όλους

29/05/2012 104 archived
«Bασική σύνταξη στα 700 ευρώ και στα 67 χρόνια με παράλληλη κατάργηση όλων των υποχρεωτικών ασφαλιστικών εισφορών προς όφελος της ανάπτυξης και της αντιμετώπισης της ανεργίας» είναι οι βασικοί πυλώνες του προγράμματος της «Δράσης», όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο πρόεδρος της παράταξης, Στέφανος Μάνος.

Ο κ. Μάνος υπογράμμισε μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ότι τη σύνταξη θα παίρνουν όλοι ανεξαιρέτως, ασχέτως εάν έχουν ένσημα, όπως πχ. οι νοικοκυρές και όπως σημείωσε, αν κάποιος θέλει μεγαλύτερη σύνταξη, θα μπορεί με τα χρήματα που θα παίρνει επιπλέον (καθώς θα έχουν καταργηθεί οι ασφαλιστικές εισφορές) να κάνει ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα με κάποια ασφαλιστική εταιρία.

Αναφορικά με τα ασφαλιστικά ταμεία και το ενδεχόμενο κλείσιμό τους, καθώς θα καθίστανται πλέον άχρηστα, ο κ. Μάνος επεσήμανε την ανάγκη να «δούμε πως θα βοηθήσουμε να βρουν δουλειά οι άνθρωποι που εργάζονταν σε αυτά. Ωστόσο δε γίνεται ο κόσμος να μην έχει έσοδα και να αναγκάζεται να πληρώνει τη συντήρηση οργανισμών όπως αυτοί».

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.