Συμβολική κατάληψη σε Μάλγαρα και Λεπτοκαρυά

Δημοσίευση: 20/02/2011 01:02
Συντάκτης: digitalcrete.gr
246 προβολές

Σε συμβολική κατάληψη των σταθμών διέλευσης των Μαλγάρων και της Λεπτοκαρυάς, προχωρούν από τις 14:00 έως τις 18:00 την Κυριακή (20/02) μέλη της ακτιβιστικής οργάνωσης κατά των διοδίων, στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης, που περιλαμβάνει και το άνοιγμα των σταθμών στην Αττική Οδό.

«Η σημερινή κινητοποίηση αποτελεί ένα μήνυμα αγώνα ενάντια στην προσπάθεια ποινικοποίησης του κινήματός μας», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ιστοσελίδα της πανελλαδικής κίνησης (www.DiodiaStop.gr).

Την κινητοποίηση στη Λεπτοκαρυά διοργανώνει η ανοιχτή κίνηση πολιτών «Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)» έπειτα από απόφαση της παμπιερικής σύσκεψης για τα διόδια, που πραγματοποιήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου.

Για το άνοιγμα των διοδίων στα Μάλγαρα, οι ακτιβιστές της Θεσσαλονίκης έχουν φροντίσει και για τη μεταφορά πολιτών με λεωφορείο.