ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Θάνατος 8χρονου από τη νέα γρίπη - 108 τα θύματα

22/02/2011 311 digitalcrete.gr
Την τελευταία του πνοή στα 8 του μόλις χρόνια εξαιτίας της νέας γρίπης άφησε ένα αγοράκι το οποίο νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το άτυχο παιδί είχε υποκείμενο νόσημα. Παράλληλα, μέσα σε μια μέρα οκτώ άνθρωποι πέθαναν από τον ιό Η1Ν1 ενώ ο συνολικός αριθμός των θυμάτων ανέρχεται μέχρι στιγμής στους 108.

Την ίδια στιγμή σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας σε όλη την επικράτεια νοσηλεύονται 115 άτομα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αντιικά φάρμακα χορηγούνται δωρεάν και από ιδιωτικά φαρμακεία τα οποία τα προμηθεύονται από τα νοσοκομεία, ύστερα από ανακοίνωση του υφυπουργού Υγείας Μ. Τιμοσίδη.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.