ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Το 40% των ΚΕΠ είναι κλειστά ή υπολειτουργούν

27/09/2012 215 archived
Η κρίση "πλήττει" και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης πελατών, αφού από τα 1.100 Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών που υπάρχουν στην Ελλάδα, 450 έχουν κλείσει ή υπολειτουργούν σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργαζομένων Κωνσταντίνος Βώνο.

Σύμφωνα με το skai.gr, αυτά που έκλεισαν, απασχολούσαν συμβασιούχους που έληξαν οι συμβάσεις τους και έφυγαν από το δημόσιο.

Ο κ.Βώνος υπογράμμισε ότι μόνο πέρυσι από τα ΚΕΠ της χώρας πραγματοποιήθηκαν 2.200 συναλλαγές πολιτών, τονίζοντας ακόμη ότι ο Καλλικράτης αποτέλεσε τροχοπέδη για τον θεσμό των ΚΕΠ, τονίζοντας ότι το πρόβλημα δεν είναι η οικονομική κρίση, αλλά η αδυναμία της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.